суббота, 20 апреля 2013 г.

"ТЕРИТОРІЯ А" ПОВЕРТАЄ КИЄВУ БІЛІ КАШТАНИ!!!


У День Землі мистецька агенція «Територія А» зібрала друзів-митців і усіх охочих садити дерева на території дитячої школи мистецтв №5 на Оболоні. Громадські активісти Фонду відродження культурного середовища Києва, Київського культурного трибуналу та Муніципальної ліги Києва об’єднали зусилля, щоб довести - для посадки дерев не потрібні величезні кошти, про які розповідають комунальні служби.




Під теплим весняним сонцем усі усміхалися й допомагали одне одному. Команда зібралася настільки завзята, що відомій телеведучій Соломії Вітвіцькій, яка приїхала трохи пізніше, не вистачило саджанців. Але гарного заряду енергії вистачило на усіх. Тепер у архівах оболонців, які долучилися до акції, будуть фотки із зірками: співаками Владом Дарвіном, Ілларією, Анжелікою Рудницькою, телеведуою Соломією Вітвіцькою, акторами Риммою Зюбіною, Віталієм Борисюком, Ольгою Сумською та їхньою донечкою Анею, письменниками Ірен Роздобудько, Андрієм Кокотюхою і його сином Данилом, Світланою Поваляєвою та поетом і народним депутатом України Олександром Бригинцем.





Мистецька Агенція «Територія А» дякує усім учасникам акції. Окрема подяка: народному депутату України Олександрові Бригинцеві за координацію різних ініціатив; Костянтину Клімашенку (Київський культурний трибунал) за усі зусилля; директору дитячої школи мистецтв №5 Анатолію Трачу. Вдячні за інфопідтримку телекaналам - ІСТV, 5 каналу, ОТV, FМ-ТV, Гама. І ще - усім дітлахам, які намагалися зробити усю роботу за усіх, створюючи веселий гамір і настрій!!!






Текст взято на офіційному сайті Анжеліки Рудницької. 
http://rudnytska.com/news/index.php?nma=news&fla=stat&cat_id=3&nums=396

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...